Boekpresentatie 1000 nachten

Op 13 april presenteerde ik de nieuwste Bloedwetten-bronvertelling, 1000 nachten op Elfia.

Een kort verslag van dit boekenfeestje …

Het weer was bar en boos. Toen ik me op weg begaf naar Story Stage sneeuwde het zelfs en kwam ik in een grote uittocht terecht van bezoekers die het hazenpad kozen. Gelukkig waren er nog best veel mensen (meer dan ik had verwacht) die de kou trotseerden en bij de boekpresentatie op Story Stage aanwezig waren.

Mij had het heugelijke nieuws bereikt dat madame LaSoeur, het hoofdpersonage uit 1000 nachten, aanwezig was. Zo begon de zoektocht naar de échte madame tussen de stukjes voordracht door. De resultataten waren in sommige gevallen stuitend. Ongelooflijk wat men al niet doet voor een lousy fifteen seconds of fame! Het begon met een madame met een pruik! De volgende was niet eens een mens, maar een Nara weggelopen van de cover van het nieuwste boek van Garvin Pouw. De derde was zeer overtuigend. Ze danste verrukkelijk maar helaas … Het was bewijs uit 1000 nachten zelf die haar door de mand liet vallen, want madame kan niet dansen: In het noorden worden ze immers met vastgevroren heupen geboren. En de vierde madame … daar had ik geen woorden voor, al weet ik zeker dan madame zo’n outfit in haar kledingkast heeft hangen.

Tussen alle hilariteit door vermaakten mijn lieve vriendinnen Meidi en Annelies met muziek en dans. Wat ben ik trots om zulke getalenteerde mensen in mijn vriendenkring te hebben!

Meidi Goh speelde een nieuw nummer uit eigen repertoire, On the wings of a swallow.
Begeleid door Meidi danste Annelies de sterren van de hemel.
Helaas viel Annelies ook door de mand. Ook al niet de echte madame! Meidi is er perplex van.
Mag ik een daverend applaus voor deze twee kanjers? Vanwege een probleem met het afspelen van de muziek hebben zij ter plekke een improvisatie in elkaar gezet alsof het zo bedoeld was. #kanjers
Tot slot de boekverloting en signeren!

Met dank aan Walter Lawerman en Sylvia van Eijk voor de foto’s.

Iedereen bedankt voor het deelnemen aan dit gave feestje, met in het bijzonder mijn madammen: Karin, Leonie, Annelies en Dominic, Annelies voor het dansen, Meidi voor de muziek, Sylvia voor het assisteren en niet te vergeten de heren van het geluid.

En heb jij nu ook zo’n zin gekregen in het boek? Dan kan je dat hier bestellen. 🙂