Boekpresentatie Bloedwetten Voortbestaan – Castlefest 2022

Na meer dan acht jaar werk was het eindelijk zover! Bloedwetten is af en ik kreeg de unieke kans om het afsluitende deel op Castlefest te presenteren.

Sinds ik me kan heugen droomde ik ervan om de reeks op het grootste fantasyfeestje van het jaar af te sluiten. Een droom die werkelijkheid mocht worden!

Zoals jullie van mij gewend zijn, organiseer ik geen doorsnee boekenfeestjes.

Deze keer had ik de handen ineen geslagen met de klankkunstenaars van Yslashy. We hebben getracht om een klankbeleving te maken, een samenspel tussen de stukken die ik voordroeg en de klanken die zij daarna opriepen. Hoewel ik George en Rachel al enige tijd ken, was het ook voor mij een verrassing wat er precies zou gebeuren.

Hierdoor was de presentatie ook voor mij een groot avontuur.

George en Rachel gingen in hun performance op en met z’n drieën vulden we elkaar mooi aan, met een mooie interactie als resultaat.

Wel een beetje jammer dat er een band door ons heen stond te krijsen, maar hé, dat mocht de pret niet drukken!

Ondanks het vroege uur op de laatste dag van het festival hadden best wat mensen de moeite genomen om (vaak prachtig uitgedost) naar de presentatie te komen. Hierdoor kreeg ik het vlak voor aanvang bijna te kwaad.

Het was een fantastische manier om de reeks af te sluiten. De kroon op acht jaar werk.

Ik had ook nog een vampierquiz in elkaar gezet met toffe prijzen. Winst moest je wel bekopen met een ferme gongslag in je nek.

Mijn diavoorstelling liep een beetje in de soep omdat ik vergat dat er nog meer was. Ik ging te veel op in het uitreiken van de prijzen. Hierdoor was er wel nog tijd voor een babbel en een krabbel.

Tot besluit verraste Patrick mij met rode rozen. Wat wil een schrijver nog meer?

Wat zal ik zeggen? Het was een enorm tof boekenfeestje. Je had erbij moeten zijn!

Meer foto’s vindt je in deze map op Facebook. Ook leuk als je me daar volgt voor alledaags geklets.

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Riske de Vries