Fotoverslag Elfia Haarzuilens

Eindelijk ging Elfia weer door! Wat had ik dit kostuumfeestje gemist de afgelopen twee jaar. Het was zo’n heerlijk feestje dat ik dagenlang in de kreukels heb gelegen (dat zijn de beste feestjes, nietwaar?). Vandaar dat dit fotoverslag een beetje later komt dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken!

Ik was al op donderdag gaan opbouwen, maar vanwege de harde wind kon ik niet alles klaarzetten. Zaterdagochtend nam alles vorm aan. Ook al zeg ik het zelf, de boeken stonden er prachtig bij in het lentezonnetje. (Over de bergen stof kan ik het beter niet hebben.)

Het was heerlijk om zoveel lieve vrienden na al die tijd eindelijk weer terug te zien!

Oude lezers, nieuwe lezers, ik vond het stuk voor stuk een feestje om iedereen te ontmoeten en alle verhalen te horen. Jonge lezers ontmoeten is voor mij extra bijzonder, omdat ik er nog steeds niet helemaal aan gewend ben dat ik ‘plotseling’ jeugdboekenschrijver ben geworden.

Met Anderwereld als bijna buren was het onvermijdelijk dat het tot een samenwerking kwam. Een grote stapel Bloedwetten vertrok gesigneerd en al naar Alphen. Jullie kunnen nu dus ook bij Anderwereld terecht voor mijn boeken! En Vonnis, Verlossing en Verval zijn ook opgenomen in het assortiment van Het Verboden Rijk, die op Elfia tegenover mij stonden. Ja, ja, ik netwerk me een slag in de rondte tijdens zo’n weekend!

Met ontzettend veel dank aan mijn twee ‘kraamslaven’ (zoals we dat liefkozend noemen in ‘het wereldje’) Riske en Sylvia! Zonder jullie hulp was ik nog veel doder geweest.

Ik ben nog steeds aan het bijkomen van alles, maar zie alweer ontzettend uit naar het volgende feestje: Castlefest! Dan is het eindelijk zover: Bloedwetten Voortbestaan zal daar het levenslicht zien!